pametni dom prihranki uporaba prednosti oprema delovanje kontakt
 

Utrinki s predstavitvePaket Domek

Paket Domek-PLUS

Paket Domek-EKSTRA

> Paket MAXI-Domek <kaj morate vedeti
 

Do 1000 € PRIHRANKA letno in okolju prijaznejši sistem, ki varčuje z energijo.
preberite več
UDOBJE hiše, ki bo vedela, kdaj ste doma, Vas razvajala in olajšala življenje.
preberite več
Če Vas zanima še več o PAMETNEM DOMU, se nam oglasite za brezplačno demonstracijo sistema.
preberite več
Obiščite tudi našefa strateškega partnerja Robotina


prednosti pametnega doma

 

Paket MAXI - Domek


Za dvostanovanjsko hišo je potreben krmilnik, kar nam omogoča uporabo 22 vhodov (senzor gibanja ,tipkalo za vklop luči, …) in 20 izhodov za krmiljenje tokokrogov (ogrevanja, hlajenja, luči, sirene …).
V vsakem stanovanju  potrebujemo na dotik občutljiv zaslon za kontrolo nad dogajanjem, izklop nadzora gibanja (alarm v času odsotnosti) in možnost vplivanja na sistem in regulacije. Na dotik občutljiv zaslon naj bi bil v prostoru kjer smo večino časa zaradi lažje kontrole nad sistemom.
V stanovanji se vgradita 2 temperaturni senzorja za regulacijo. Preko sistema se krmili delovanje ogrevanja glede na sobno temperaturo in nastavljen časovni diagram v vsakem stanovanju posebej.
Predvidi se dodatna funkcija GSM vmesnik za pošiljanje sms sporočil uporabniku o stanju sistema in možnosti vklopa in izklopa določenih funkcij (vklop ogrevanja) prek SMS.
V dnevni sobi se vgradita stropna senzorja gibanja philips 8134 s funkcijo ir sprejemnika in fotocelice za sprejem podatkov iz daljinskega upravljalnika in stanja o svetlobi. V ostalih prostorih se predvidi vgradnja pir senzorjev gibanja. V hodniku se predvidi vgradnja notranje sirene z bliskavico (funkcija alarm).
V sistemu so predvideni 8 senzorji gibanja, 10 tipkal za luči, vklop/izklop luči v 10 prostorih, krmiljenje peči ogrevanja, 2 temperaturni senzor, 2 daljinski upravljalnik, 1 na dotik občutljiv zaslon ČB 3,5”, 1 notranja sirena z bliskavico.
Sistem se vgradi v el. omarico stanovanja in se predvidi  prostor za 24 elementov sistema, v primeru dodatnega rezervnega napajanja se predvidi še dodatno polje za 12 elementov.

CENA SISTEMA PAMETNIDOM MAXI-DOMEK JE 3900 €

  • V  CENI SISTEMA NI ZAJET DDV
  • V CENO NISO VŠTETA EL. INSTALACIJSKA DELA
  • SISTEM PAMETNI DOM –DOMEK  SE PRIKLJUČI NA OZNAČENO INSTALACIJO IZVEDENO  NA DOLOČENI MIKROLOKACIJI
  • V CENI NISO VŠTETI PREVOZNI STROŠKI

Prospekt pametni dom - MAXI Domek

slike so simbolične