pametni dom prihranki uporaba prednosti oprema delovanje kontakt
 

Utrinki s predstavitvePaket Domek

> Paket Domek-PLUS <

Paket Domek-EKSTRA

Paket MAXI-Domekkaj morate vedeti
 

Do 1000 € PRIHRANKA letno in okolju prijaznejši sistem, ki varčuje z energijo.
preberite več
UDOBJE hiše, ki bo vedela, kdaj ste doma, Vas razvajala in olajšala življenje.
preberite več
Če Vas zanima še več o PAMETNEM DOMU, se nam oglasite za brezplačno demonstracijo sistema.
preberite več
Obiščite tudi našefa strateškega partnerja Robotina


prednosti pametnega doma

 

Paket Domek - PLUS


Za stanovanje je potreben krmilnik, kar nam omogoča uporabo 10 vhodov (senzor gibanja ,tipkalo za vklop luči, …) in 10 izhodov za krmiljenje tokokrogov (ogrevanja, hlajenja, luči, sirene …).
V stanovanju  potrebujemo na dotik občutljiv zaslon za kontrolo nad dogajanjem, izklop nadzora gibanja (alarm v času odsotnosti) in možnost vplivanja na sistem in regulacije. Na dotik občutljiv zaslon naj bi bil v prostoru kjer smo večino časa zaradi lažje kontrole nad sistemom.
V stanovanje se vgradi temperaturni senzor za regulacijo. Preko sistema se krmili delovanje ogrevanja glede na sobno temperaturo in nastavljen časovni diagram.
Predvidi se GSM vmesnik za pošiljanje sms sporočil uporabniku o stanju sistema in možnosti vklopa in izklopa določenih funkcij (vklop ogrevanja) prek SMS.
V dnevni sobi se vgradi stropni senzor gibanja philips 8134 s funkcijo ir sprejemnika in fotocelice za sprejem podatkov iz daljinskega upravljalnika in stanja o svetlobi. V ostalih prostorih se predvidi vgradnja pir senzorjev gibanja. V hodniku se predvidi vgradnja notranje sirene z bliskavico (funkcija alarm).
V sistemu so predvideni 4 senzorji gibanja, 5 tipkal za luči, vklop/izklop luči v 5 prostorih, krmiljenje peči ogrevanja,krmiljenje klime, izklop vtičnic, 1 temperaturni senzor, 1 daljinski upravljalnik, 1 na dotik občutljiv zaslon ČB 3,5”, 1 notranja sirena z bliskavico.
Sistem se vgradi v el. omarico stanovanja in se predvidi  prostor za 16 elementov sistema, v primeru dodatnega rezervnega napajanja se predvidi še dodatno polje za 24 elementov.

CENA SISTEMA PAMETNIDOM DOMEK-PLUS  JE 2997 €

  • V  CENI SISTEMA NI ZAJET DDV
  • V CENO NISO VŠTETA EL. INSTALACIJSKA DELA
  • SISTEM PAMETNI DOM –DOMEK  SE PRIKLJUČI NA OZNAČENO INSTALACIJO IZVEDENO  NA DOLOČENI MIKROLOKACIJI
  • V CENI NISO VŠTETI PREVOZNI STROŠKI

Prospekt pametni dom - Domek PLUS

slike so simbolične