pametni dom prihranki uporaba prednosti oprema kontakt
 

Profesionalne rešitve

Prihranite denar in čas

Možnosti uporabe

Vaša online demonstracija

Prednosti

Tehnični podatki

Kontaktne informacije


kaj morate vedeti
  Do 1000 € PRIHRANKA letno in okolju prijaznejši sistem, ki varčuje z energijo.
preberite več
UDOBJE hiše, ki bo vedela, kdaj ste doma, Vas razvajala in olajšala življenje.
preberite več
Če Vas zanima še več o PAMETNEM DOMU se nam oglasite za breplačno demonstracijo sistema.
preberite več

izračun prihrankov pametnega doma

Ob vstopu v vaše stanovanje ne potrebujete ključa dovolj je vaš prstni odtis s katerim obenem izklopite tudi alarm. Sistem Pametni dom vam bo samodejno prižgal luč v hodniku.

Po prihodu domov bo ob izklopu alarma sistem Pametni dom vključil ogrevanje/hlajenje, ne da bi morali vi kaj storiti. Prav tako bo ob vašem odhodu in vklopu alarma ugasnil ogrevanje/hlajenje in ugasnil luči, ki ste jih morda pozabili. Ob daljšem dopustu pa bo simuliral vašo navzočnost z občasnim prižiganjem luči. Na vdor ali vlom v vaš dom bo opozoril s sireno in bliskavico in tako pregnal morebitnega vlomilca in opozoril ostale. Kot dodatna storitev je mogoče, da sistem obvesti tudi vas (GSM) ali je priklopljen na varnostno- nadzorni center.

Na dotik občutljivi zaslon omogoča udobno, preprosto in pregledno upravljanje s sistemom Pametni dom. Vklop in izklop luči s stikali in na dotik občutljivim zaslonom, vklop in izklop ogrevanja/hlajenja ter nastavitev temperature in terminov ogrevanja in hlajenja. Kot dodatna možnost pa tudi upravljanje z roletami/senčili in drugimi dodatnimi elementi v sistemu.

Ko že udobno sedite v naslanjaču, vam ni treba vstajati, ker lahko z daljinskim upravljalnikom ugasnete ali prižgete luči in ogrevanje/hlajenje, lahko pa tudi rolete/senčila.

Sistem Pametni dom bo skrbel tudi za ogrevanje in hlajenje vaših prostorov. Lahko boste nastavili termine ogrevanja glede na svoje potrebe, možen pa je tudi vklop prek vašega mobilnika  pred prihodom domov.

Ob primerni izbiri luči lahko nastavljate tudi jakost osvetlitve. Na sistem je možen priklop luči, ki so združljive s sistemom DALI. Tako je mogoče nastaviti, da se luči ponoči prižigajo z manjšo jakostjo kot zvečer ali zjutraj. Med gledanjem televizije  lahko zmanjšate osvetlitev kar z daljinskim upravljalnikom.

Vse prednosti sistema Pametni Dom omogočajo poleg udobja tudi varčevanje z energijo in dodatno varnost vašega doma, hkrati pa povečujejo vrednost vaše nepremičnine in izkazujejo vaš prestiž.

 

[na vrh]